2009.10.29.
13:13

Írta: az Alapítvány munkatársai

FUTBALL TEHETSÉGKUTATÓ PROGRAM

A Polgár Alapítvány tehetségkutató pályázatot hirdet a futball területén kimagaslóan tehetséges 12 és 13 éves fiúk számára

Forrás: C Orlando Florin Rosu | Dreamstime.com

A pályázatra jelentkezés határideje: 2010. 05. 31.

A pályázat célja olyan hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok megtalálása, akik szeretnének a futballal komolyan foglalkozni, de helyzetüknél fogva nincs módjuk igénybe venni olyan sportklub vagy sportegyesület szolgáltatásait, amelyek szükségesek tehetségük kibontakoztatásához, a futballkarrier kiépítéséhez.

A pályázatra jelentkezők alkalmasságát tehetségkutató szakemberek értékelik. A legtöbb pontot elért fiatalok bekerülnek az alapítvány "futballtehetségek" adatbázisába. A Polgár Alapítvány a fiatalok tehetségének fejlesztésére együttműködést alakított ki a Magyar Labdarúgó Szövetséggel.

A pályázaton való részvétel feltételei

- 1997. vagy 1998. születési év,
- hátrányos helyzet (a család rossz anyagi körülményei és/vagy elzárt kistelepülési lakóhely),
- legalább egy ajánlás, amely tartalmazza a fenti feltételeknek való megfelelést, a kimagasló tehetség feltételezését. Az ajánlást adhatja az iskola testnevelő- vagy más tanára, edző, illetve a fiatal környezetében élő a futballhoz értő személy (például a CKÖ tagja).

A kiválasztásról

A válogatókat a jelentkező fiatal lakhelyéhez közeli település sportpályáján rendezzük meg, melynek időpontjáról és helyszínéről a pályázókat levélben értesítjük.

A pályázatra jelentkezés menete

Jelentkezési lap letöltése Word formátumban
Jelentkezési lap letöltése PDF formátumban

A mellékelt jelentkezési lapot kell kitöltve eljuttatni az info@polgaralapitvany.hu e-mail címre, vagy a Polgár Alapítvány 1088 Budapest, Szentkirályi u. 11. 2/23. postacímre. A jelentkezést elküldhetik faxon is a +3612660374-es számra.

A pályázatról további információ kérhető naponta 10 órától 14 óráig a 06-1-266-1374 telefonszámon Szőke Zsuzsától. Az alapítványról és a programunkról tájékozódhat a www.polgaralapitvany.hu oldalon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polgaralapitvany.blog.hu/api/trackback/id/tr521483839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása