2008.06.24.
14:02

Írta: polgaralapitvany

Információk

Telefon illetve fax számunk: (061) 266-1374

E-mail címünk: info@polgaralapitvany.hu

Honlapunk címe: www.polgaralapitvany.hu

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://polgaralapitvany.blog.hu/api/trackback/id/tr35536906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sincomi 2011.01.05. 09:59:00

Tisztelt polgár András Úr!

Amint már ezelött említettem hogy a Zárórában találkozhattam a személyiségeddel stb. Magam is hasonló kérdésekkel foglalkozom, kiterjesztve talán Magyarország is hasznát veheti.

Rájöttem ugynis arra a köztudott jelenségre hogy dolgozni is megkell tanulni. Persze akik már tudnak azok elfelejtették talán éppen ennek fontosságát azaz hogy azt valamikor megkellet tanulniuk. Ebböl következik hogy fiataljainkat is megkell tanítani a munka élményeire mert az iskola erre nem megfelelô (csak a lexikális tudás nem elegendô). De megmutatkozott az is hogy valójában nemis olyan könnyû elöször gyakornoki életformát kipróbálni a való életben. Ekkor született meg az egyik innovációm amely ennek érdekében lényegében két generációt is összeköt.

1. Amely kifelé halad lassan a munka világából...
2.A fiatalok generációja akiknek pedig nagy szügségük volna a már elfáradt generácó tapasztalataira és tudására.

Ezt kell megszervezni.

Tisztelettel

Mikael Sinko
sinkomikael@gmail.com
süti beállítások módosítása