2008.11.06.
16:11

Írta: polgaralapitvany

Horváth Pista emléknap Tiszakeszin

2008. július 19-én Tiszakeszin már második alkalommal rendezték meg a Horváth Pista emléknapot.  A helyi cigány kisebbségi önkormányzat koszorúzással egybekötött szabadtéri programját alapítványunk a rendezvény hangosításával segítette.

 

Horváth Pista nótaénekes Tiszakeszin született. Pályatársa, Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész is fellépett a tíz éve elhunyt énekes emlékére szervezett műsoron és megkoszorúzta Horváth Pista emléktábláját. Az Interneten sok archív videón láthatjuk az énekest, de nincs olyan felvétel, ahol a barátai, ismerősei, családtagjai beszélnének róla.  A visszaemlékezésről alapítványunk támogatásával készült egy kisfilm, amely megtekinthető az alábbi linkre kattintva: http://index.hu/video/2008/08/25/tiz_eve_halott_a_magyarnota_kiralya/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polgaralapitvany.blog.hu/api/trackback/id/tr20754172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása