2008.02.14.
12:11

Írta: polgaralapitvany

Az alapító okirat

Itt tekinthető meg alapítványunk Alapító Okirata!

http://docs.google.com/Doc?id=dhqbbnfr_2c3bcqbm4

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://polgaralapitvany.blog.hu/api/trackback/id/tr7338910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Gelei Anna 2008.06.18. 21:33:04

Szeretnék személyes kapcsolatot teremteni dr. Szőke Judittal, mert úgy vélem, a vonatkozó Phare programok értékelése alapján sok év alatt szerzett szakmai ismereteim ill. tapasztalataim alapján hasznos lehetne egy ilyen kapcsolat.

Kérem keressenek meg a megadott e-mail címen.
Üdvözlettel

GA.

Szabóné Csicsek Mária 2008.06.18. 21:49:48

Tiaztelt Alapitók! Gratulálok ötletükhöz.Régebben Én is hasonló dologgal foglalkoztam sikertelenül. Szívesen átadom ötleteimet.Ennél sokrétübb munkalehetőség teremtés nem nagyon létezik ez a tervezet átölel minden lehetőséget.Kívánom Önöknek minnél több és tehetős támogatójuk legyen. Tisztelettel: Szabóné Csicsek Mária.

Májer Sándor 2008.06.19. 11:20:55

Kedves András!
Tisztelt Kuratórium!

Gyógypedagógusként több évtizede tapasztalom, "...aki szegény az a legszegényebb!" (J,A.) A sok-sok cigánysors,- mert az un. "kisegítő" iskolákba többségében cigányok jártak, járnak???, nagyon közelről érintett. Sok pozitív és negatív "élmény" hatására, azok elemzésének kikristályosodásaként bátran állíthatom - s ezek szerint nem vagyok egyedül a véleményemmel - a cigányság felemelkedése, esélye a szebb jövőre "egydül nem megy." Kis lépés Magyarország életében az Alapítvány létrejötte, s működése, de nagy lépés - lehet - a cigányság életében!!! A munkához kívánok sok sikert mielőbbi eredményeket, sok türelmet, empátiát, s odafigyelést az állam részéről... is!
Tisztelettel: Májer Sándor
rokkantnyugdíjas gyógypedagógus

M.S. 2008.06.19. 11:30:06

AKI SZEGÉNY, AZ A LEGSZEGÉNYEBB
Ha az Isten íródiák volna
S éjjel nappal mozogna a tolla,
Úgy se győzné, ő se, följegyezni,
Mennyit kell a szegénynek szenvedni.
Aki szegény, az a legszegényebb,
Fázósságát odadja a télnek,
Melegét meg odadja a nyárnak,
Üres kedvét a puszta határnak.

Köznapokon ott van a dologba,
Várt szombatját száz gond nyomorítja,
S ha vasárnap kedvét megfordítja,
Akkor máris hétfő szomorítja.

Pedig benne laknak a galambok,
Csillagtollú éneklő galambok,
De így végül griffmadarak lesznek,
Hollónépen igaz törvényt tesznek
József Attila

Furákné Lázók Erzsébet 2008.06.19. 12:45:37

Tisztelt alapítók! Felszeretném ajánlani segítségemet. Jászkiséren élek, ahol nagyon sok munkanélküli cigány él. Magam is cigány vagyok ezért tartom szívügyemnek a cigányok sorsát. Jelenleg mint munkaerő piaci menedzser dolgozom a helyi Polgármesteri Hivatalnál. Kérem, ha bármiben tudok segíteni keressenek a megadott e-mail címen. Munkájukhoz nagyon sok sikert és kitartást kívánok. Üdvözlettel Furákné Lázók Erzsébet

Bányai Ervin Róbert · http://www.iqstudio.hu 2008.06.19. 15:47:53

Tisztelt Alapítók!
Nagy figyelemmel hallgattam a TV-riportjukat az ATV-n. Rokonszenves volt a megnyilatkozásuk, mégis úgy vélem, érdemes lenne néhány dolgot még jobban átgondolni, a tervezett módszereket tovább csiszolni. De összességében kiindulási alapnak nem tudok jobbat, mint amit most Önök kezdeményeztek. Nyugdíjas mérnök vagyok, egészségi okból megszüntettem előző vállalkozásomat, de nem adtam fel. A honlapom sajnos a régi, de most készítem az újat. Vannak javaslataim. Ha érdekli Önöket szívesen eljövök egy beszélgetésre.
Üdvözlettel Bányai Ervin Róbert.

dr. Doubravszky Sándorné 2008.06.23. 11:24:09

Tisztelt Alapítók!
Szíveskedjenek közölni, hogyan ajánlhatok fel adományt a Polgár Alapítvány javára!

polgaralapitvany 2008.06.24. 14:21:34

Tisztelt dr. Doubravszky Sándorné!

Nagyon köszönjük felajánlását, bankszámlaszámunk a következő: MKB Bank ZRt.10300002-10372199-49020010.

DJudit 2009.03.06. 16:47:06

Tisztelt Alapítók!
Folyamatosan nézem-, hallgatom a híreket, hogy lenne-e esélyem a mélypontból kijönnöm. Egyedül nevelem gyermekem, a párom elhunyt.Hála istennek van még munkahelyem, de a hitelem úgy megemelkedett, hogy eldönthetem azt minden hónapban, hogy csekket fizetek be vagy eszünk!A kisfiam 2. osztályos Szeretnék másodállást de nincs. Már nem tudok kisfiamnak ruhákat sem venni.
Miért kell ahhoz munkanélkülinek lenni, hogy valamicskét segítsen az állam? Ha tudna valaki munkát adni, amit itthon is elvégezhetnék megköszönném.
süti beállítások módosítása